Kérdések és válaszok

Csakúgy, mint bárki más, a leszbikus, meleg és a biszexuális emberek is tudják, hogy kikhez vonzódnak; ez pontosan ugyanúgy működik náluk is.

Meleg - érzelmileg és fizikailag is a férfiakhoz vonzódik. Leszbikus - érzelmileg és fizikailag is a nőkhöz vonzódik. Biszexuális - érzelmileg és fizikailag is vonzódik a férfiakhoz és a nőkhöz is.

Számos mód létezik arra, hogy a meleg, leszbikus és biszexuális embereknek gyermekük legyen. Ha úgy döntök, akkor én magam is lehetek szülő.

Sok LMBT ember vallásos és sok hitközösség szívesen fogadja őket. Ha a vallásod, hitközösséged nem fogadja el az LMBT embereket, attól még lehet egy saját, személyes Istennel való kapcsolatod, ezt senki nem veheti el tőled.

Vannak emberek, akik talán sosem fognak elfogadni. Sokan viszont idővel elfogadnak. Fontos, hogy teret és időt hagyjunk ezeknek az embereknek. Egy közös, támogató barát esetleg beszélhet velük. Pusztán az, hogy a saját nememhez, vagy a sajátomtól eltérő nemekhez vonzódom  nem változtat meg engem, mint embert.

Az, hogy kivel szeretnék erről beszélni, az én döntésem és szeretném, ha támogatnál, bárhogyan is döntök erről.

Sokat gondolkodtam ezen mielőtt elmondtam volna neked, és biztosítalak, tudom, hogyan érzek.

Még mindig ugyanaz az ember vagyok és pont azért, mert ilyen közel állunk egymáshoz, nem szerettem volna, hogy titkaink legyenek egymás előtt.

A LMBTQ emberek is számtalan módon öltözködhetnek és viselkedhetnek, pont úgy, mint a heteroszexuálisok.

Ez egy igen személyes kérdés, amire csak akkor kell válaszolnod, ha neked ez nem kellemetlen. A leszbikusok, melegek és a biszexuálisak is számtalan módon szexelhetnek, csakúgy, mint a heteroszexuális emberek. Ha bárki, akinek előbújsz, negatívan reagál, próbálj meg valamilyen módon kikerülni ebből a kellemetlen helyzetből. Ha szóban vagy fizikailag bántalmaznak, azt jelentheted a rendőrségnek.