A kulcs az önmagadba vetett hit

Az élet nagyon sokszor dolgozik azon, hogy akadályokat állítson az ember elé. Nagyrészüket azért teszi, hogy tanítson minket, minél több akadályt legyőzünk annál erősebbek leszünk.
Sokszor éreztem azt, hogy balszerencsével áldott meg az élet. Ami a kezembe kerül sokszor eltörik, tönkre megy és sorolhatnám. Azon gondolkodtam mindig is mire akar engem az élet megtanítani. Rengeteg akadályon mentem keresztül, míg addig eljutottam ahol most vagyok, de kezdjük az elején.
11-12 éves lehettem mikor is rájöttem, sejtettem hogy én más vagyok. Ugye én nem a lányokat néztem meg, hanem a fiúkat. Ezt olyan nagyon elnyomtam ezeket az érzéseket, hogy pánikbetegséget generáltam magamnak belőle. Annyira, hogy 12 évesen pszichiátriára kellett mennem. Teltek múltak az idők és sikerült a gondolataim elnyomni, és azt hittem a pánik is megszűnik.
Majd ahogy nőttem az érzéseim felszínre kerültek. 17 éves voltam mikor a húgomnak elmondtam, hogy szerintem biszex vagyok (ugye tudtam meleg, de azt nem mertem kimondani), és ez nem hogy könnyített volna a lelkemen, még jobban a mélybe süllyesztett. Úgy gondoltam, hogy én melegként nem tudnék normális életet élni, láttam ahogy a suliban bánnak velük és én ezt nem akartam. Úgy döntöttem, hogy öngyilkos leszek egy doboz nyugtatót vettem a számba, de NEM tudtam megtenni, kiköptem. Onnét egy szakemberhez mentem ismét, de neki is képtelen voltam elmondani azt, hogy mi nyomja a lelkemet neki is annyit tudtam elmondani, hogy biszex lehetek. Annyira mélyre kerültem, hogy innét nem láttam kiutat. Majd jött a covid és az online élet.
Valahogy míg be voltam zárva jól éreztem magam, majd miután újra emberek közé kerültem kezdődött minden újra.
2021 januárjában ismertem meg csak úgy a semmiböl egy meleg srácot. Ő általa jöttem arra rá, hogy nekem élnem kell az életem, és valahogy el kell fogadjam magamat. Szakemberhez mentem akinek végre elösször életemben coming outoltam melegként. Nagyon nagy kő esett le a szivemröl. Rá pár hétre anyáméknak is megtettem. Édesapámnak még akkor nem mertem, de úgy alakult, ő is megtudta. Nagyon színes volt a fogadtatás, de végül belenyugodtak.
És az életem gyökerestül megváltozott onnét. 2021 nyara hozta el nekem a nagy változást.
Megismertem életem szerelmét, akinek nagyon sok mindent köszönhetek. De az élet ide is rakott egy akadályt, nem mást, mint 100km-es távolságot, de minket ez semmiben se akadályozott meg.
Általa tapasztaltam meg milyen az igaz szerelem, általa lettek barátaim, és értelmet adott az életemnek. Vicces de életemben először egyedül utazhattam vonattal egy másik városba 20 éves létemre. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen nagyszerű embert adott az élet nekem. Vannak hullámvölgyek, de hol nincsenek. Egyszer sikerült összeköltöznünk, de az élet újra akadàlyt adott sajnos kirúgtak igy vissza kellett költöznünk.
Nagyon szomorú és depressziós voltam igaz, mert nagyon nem szeretek ott lakni. De rájöttem ahelyett, hogy szomorkodok előre kell néznem és pénzt szerezni. Lett is munkám és ha megint úgy alakul akkor már biztos egy életre már össze tudunk költözni. Nincs olyan, hogy valami lehetetlen. Ezt az elmúlt éveim is mutatják, semmi se lehetetlen. Ahogy mondják a szeretet hegyeket mozgat meg. Minden lehetséges, a lényeg a kitartás és az, hogy elhidd képes vagy bármire. A kulcs nem más mint az önmagadba vetett hit.
Hajrá!
Ez lenne az én kis történetem.