Jó emberek

Az ember azt hiszi, elbújhat az ő jellemét meghatározó belső tények elől, azonban ez nem így van.

Nos, hol is kezdjem. Nem tudtam semmit a melegségen és a biszexualitáson kívül.

Az osztályfőnökömnek nyíltam meg s vallottam be, de csak annyit, hogy a lányokhoz vonzódom.

Másodszorra ugyanazon a napon az osztályteremben egy osztálytársnőmnek nyíltam meg, akit elfogott a sírógörcs. Ezalatt figyelt egy osztálytársam, aki által tudtam meg a transznemű szó jelentését.

Később egy osztályfőnöki óra keretein belül az osztályfőnököm mondta el a többieknek, mivel annyi ember előtt nem tudtam volna megtenni.

A családom sokszor szidalmaz emiatt, s nem értik meg, amit érzek. A lányokhoz hamarabb alakul ki vonzalmam, mint férfiakhoz, s boldogabb is vagyok egy nő mellett. :)

Hogyha hasonló szituációban vagy, mint én, akkor csak bátorságot tudok neked nyújtani innen, Vajdaságból. Ne az számítson, mit mondanak rólad, hanem hogy te mit érzel. Ne feledkezz el a lelkedről. Ő fog végig kisérni az életed útján.

Ha pedig te, második osztálytársam, ki figyeltél rám a coming out-om alatt, olvasod ezeket a sorokat, tudd: ha kettesben beszélnénk, ki tudnám mondani, hogy köszönöm. Elsősorban neked vagyok hálás, hisz te általad tudtam meg bizonyos szavak jelentését. Köszönöm a nevet, melyet adtál, a sok támogatást, s mindent, ami le lett tisztázva.