Ezzel születtem!

Az én történetem egészen kiskoromig nyúlik vissza. Óvodás koromban nem egyszer fordult meg a fejemben, hogy inkább fiúnak kellett volna születnem, hisz mindig is gondoltam, hogy milyen szép feleségem lehetne. De hát akkor még nem tudtam mit jelent az, hogy homoszexualitás. :)

16 éves voltam, amikor a legjobb barátnőmnek elmondtam, hogy meleg vagyok (aki amúgy már régóta tetszett nekem). Meglepetésemre ő is bevallotta, hogy ő is az. :) Utána a barátaimnak és az osztálytársaimnak vallottam be, a többség jól fogadta, és sokan örültek is neki. Volt aki megérezte és várta, hogy elmondjam. Közelebbi barátoknak meséltem, hogy ki tetszik nekem, és nagyon várták, hogy végre együtt legyek vele! :) Hamarosan össze is jöttünk, és azóta is együtt vagyunk!

Aztán persze a neheze még hátra maradt, a családot is szembesíteni kellett a ténnyel. Kb. fél évembe telt, amíg összeszedtem magamat, hogy elmondjam anyukámnak, de amikor el akartam mondani, ő kérdezett rá: “Te a lányokat szereted?” erre félénken reagáltam egy igennel, és nem bántam meg. Egy szülő sokszor megérzi, ha a gyermeke más, és ez most így volt. :)

(A kép illusztráció, azon nem a történet szereplői láthatóak.)